Neringa

diákszínjátszó csoport

2013 szeptemberében indítottuk útjára – a GONG csoport utódjaként – a Neringa diákszínjátszó csoportot, ahol 14-18 éves diákokkal dolgozunk. A csoport az első évad végére létrehozott egy színházi előadást Esélyek Háza címmel, mellyel bronz minősítést és egy színészi díjat (Tamaskó Áron) is nyertek az ODT versenyében. 2016 tavaszán elkészült a második előadás, melyet a saját szervezésű Hátsó Lépcső Fesztiválon is bemutattak.

2017 őszétől a Neringa folytatódik!

Csoportvezető tanárok: Gyombolai Gábor, Németh Ágnes

Helyszín: Káva Műhely

Időpont: minden héten hétfőn 18.00-20.30

Kertgondozás

a MU Színház előtt

2015 őszén közösségi összefogással varázsoltuk újjá a MU Színház előtti egyik kis földdarabot, melyet eddig csak a gaz vert fel. Önkéntes munkában gazt irtottunk, tisztítottunk, ástunk és ültettünk, hogy egy kis kertet varázsoljunk a színház elé annak érdekében, hogy nekünk is és a színház vendégeinek is jobb érzés legyen belépni az épületbe.

A projekthez a házban működő minden szervezet hozzájárult anyagilag: Káva Kulturális Műhely, MU Színház, MU Terminál Amazon Fitness.

A munka nem áll meg idén sem, gondozzuk a kertet. Gazolunk, locsolunk, szedjük a szemetet, metszünk, permetezünk, mulcsolunk. 

TÁMOGATÓINK és PARTNEREINK